Chec din albusuri cu nuci si ciocolata

de violette in Dulciuri, 12 Feb 2010 | 7647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar albusuri (un pahar de 250 ml)
  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar faina
  • 100 gr nuci taiate si prajite
  • 50 gr ulei sau unt topit
  • coaja rasa de portocala
  • 50 gr. cacao
  • zahar vanilat
  • 100 gr ciocolata.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu nuci si ciocolata:

Albusele se bat bine dupa care se adauga zaharul iar apoi pe rand, faina, uleiul, nucile, coaja de portocala. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se pune o 1/3 din compozitie (in restul de compozitie se adauga cacao), se adauga bucatile de ciocolata iar deasupra restul de compozitie.

Se lasa la cuptor aprox. 40 de min. Dupa ce se scoate de la cuptor se pudreaza cu zahar vanilat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu nuci si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

violette 1

13.02.2010, 00:06

..... bucatiile de ciocolata le-am pus intregi in compozitie, iar in timpul coacerii ele se topesc.
Sper sa-l incerci, e foarte gustos!

silvi0ara 1

18.02.2010, 22:54

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:08

place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu smantana si ciocolata